סוד הגבינות המשובחות

ניר ויעל שמואלי הגיעו למסקנה שאם כבר לעבוד מסביב לשעון, עדיף ליהנות בדרך. אז הם עזבו ג'ובים יוקרתיים בהייטק ובחינוך והקימו בחצר ביתם שבבאר טוביה דיר ומחלבה. כתב ידיעות אחרונות, אשר קשר, הגיע למשק שמואלי, העמיס סל בגבינות משובחות ואפילו השאיר ביס או שניים למשפחה שלו.


להלן "טעימה" מדבריו:

"במשך ערב שלם רדפו אחרי מבטי הבוז המוצדקים של רעייתי כהוכחה חותכת נוספת לחוסר האיפוק הילדותי שלי בכל מה שנוגע לאוכל - וזאת משום שדקות ספורות לאחר שפתחה את עטיפת הגבינה בסגנון קממבר של משק שמואלי כדי שתנשום מעט לפני שנתחלק בה כולנו עם לחם טוב בארוחת הערב, נותרה חצי כיכר גבינה בלבד.

אני, לתומי, חשבתי שזה לגיטימי שעדיין נתחלק בה כולנו (כי הייתי מספיק נדיב ובוגר לא לסיים אותה לחלוטין). כמו כן סברתי שזה לא הוגן כאשר הורחקתי מארוחת הערב על ידי אותה אישה ממש, מלווה בצמד בנות מתבגרות וזועמות שגילו כי גם מהגבינות האחרות שנקנו באותו יום במשק של ניר ויעל שמואלי במושב באר טוביה - הגבינה בסגנון סנט מור, הצ'רקסית והגבינה בסגנון גאודה - נותרו בעיקר זיכרונות (לי) ופירורים (להן)."

 

לקריאת הכתבה המלאה ב- my-net - לחצו כאן

 

סוד הגבינות המשובחות