נווט ל...
הסיפור שלנו
המוצרים שלנו
חנות המחלבה
מארזי שי
כתבו עלינו
צור קשר
Facebook
Email
הסיפור שלנו
המוצרים שלנו
חנות המחלבה
מארזי שי
כתבו עלינו
זה סיפור על משק שמואלי...
מחלום אישי עד לעסק קטן: סיפורו של גבן
מי שמעז מגדל עז
בשביל החלב
איך עושה עז?
מחזירים את ההתיישבות והחקלאות למרכז הבמה
משק שמואלי על המפה הבינלאומית
כתבה מתוך ספונטיק דרום
הכל נשאר במשפחה
תוצרת הארץ
שביל החלב
מעז יצא מתוק
סוד הגבינות המשובחות
אכול ושאטו
צור קשר
גבינות עיזים ממושב באר טוביה | משק שמואלי
כתבו עלינו
כתבו עלינו
זה סיפור על משק שמואלי...
זה סיפור פשוט על אהבות ועל משפחה ארץ ישראלית מהסוג המשובח. זה סיפור על אהבה לבעלי חיים, על אהבה בין ניר ויעלי, על אהבה לחקלאות ומשפחה וכמובן סיפור על אהבה לגבינות. זה סיפור על שורשים עמוקים שצמחו לתפארת, סיפור סיפור על אנשים ערכיים ודיר נדיר. ואם תשאלו איך משק חקלאי אמיתי צריך להיראות, סעו למשק שמואלי ותראו בעצמכם (מגזין הרפת והחלב).
10 יוני 2020
מחלום אישי עד לעסק קטן: סיפורו של גבן
המגבנה הציורית שמקבלת הזמנות מחו"ל, המחלבה המשפחתית שעקפה את המונופול של הסופרים והמשק הצעיר שדואג לרווחת דייריו - שלושה בעלי מחלבות קטנות שכדאי להכיר לא רק בשבועות (מאת ליבי שפרלינג, הארץ).
28 מאי 2020
מי שמעז מגדל עז
לקראת יום המשפחה, קראו את הסיפור של משפחת שמואלי, קראו על המעבר מאורח החיים הנורמטיבי שלהם להקמת מחלבת בוטיק בחצר המשק. (מאת: יניב יוסיף אור, ידיעות דרום)
01 פברואר 2019
בשביל החלב
איש הייטק הפך לנוקד, המהנדס נהיה רפתן, הבעלים של רשת המסעדות הבשרית מייצרים גבינות והמורה להיסטוריה עזבה את הכיתה לטובת עד בופלו. האנשים שעזבו מקצועות בטוחים לטובת ענף החלב מספרים על ההחלטה. מאת: אילנה שטוטלנד, מוסף שבועות, מעריב
30 מאי 2017
איך עושה עז?
על פגישה מקרית עם גבינה אלוהית וכל מה שגילינו אחר כך, אתר מרמלדה
26 ינואר 2017
<
1
2
3
>