כך כתבו עלינו במגזין האינטרנטי "אכול ושאטו":
"בהמשך יום הטיול שלנו המשכנו דרומה לצומת קריית מלאכי ולמושב באר טוביה, שם נפתח לאחרונה "משק שמואלי" המייצר גבינות עיזים.
יעל וניר שמואלי הם דור שלישי למשפחות של חקלאים מכפר ביל"ו ומבאר טוביה. ניר עבד במשך 11 שנים בחברת יבמ, עד שבגיל 36 החליט לעזוב את עבודתו, לחזור למשק הוריו ולשורשים, ולהתמקד בחקלאות.
בהמשך עזבה גם יעלי את עבודתה במערכת החינוך, ויחד הם פועלים להגשמת חלומם המשותף. כבנים ממשיכים במשק הוריו של ניר, הם מגדלים ומטפחים עדר עיזים, ולפני מספר חודשים הקימו מחלבה במקום.
הזוג שמואלי שוקד על ייצור הגבינה במתכונת של משק סגור, כלומר גידול העיזים ושימוש בחלב שלהן, ללא צורך בחלב ממקור אחר או מכירת חלב למחלבה אחרת.
הייצור במחלבה מתקיים שלוש פעמים בשבוע. ניר ויעל מציעים פעמיים בשבוע סיורים ואירוח במחלבה ובמשק, המיועדים לקבוצות בגילאים שונים. בנוסף למכירה בחנות הצמודה למחלבה, משתתפים בני הזוג בשווקי אוכל, שם הם מוכרים את תוצרתם ישירות לצרכן."
לכתבה המלאה כפי שפורסמה הקליקו כאן